Χρειάζεστε Τεχνική Υποστήριξη? Κατεβάστε την απαιτούμενη εφαρμογή και συνδεθείτε άμεσα με έναν εκπρόσωπό μας

Καλώς Ήρθατε στην Logon A.E.

Η Διοίκηση και οι Συνεργάτες της Εταιρίας μας, σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας.

Στα περιεχόμενα της θα βρείτε πληροφορίες για την εταιρεία μας και τις λύσεις πληροφορικής που παρέχουμε. Υπάρχουν ενότητες που θα εμπλουτίζονται συνεχώς με πληροφορίες, χρήσιμα νέα και τρόπους να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που παρέχει η πληροφορική στην σύγχρονη επιχείρηση και τον επαγγελματία.

Περιηγηθείτε στις ιστοσελίδες μας και γνωρίστε μας καλύτερα. Η συνεργασία μας με κορυφαίους Διεθνείς και Ελληνικούς οίκους προϊόντων πληροφορικής, η μεθοδολογία, οργάνωσή μας, η πολυετής εμπειρία μας και η τεχνογνωσία μας, μας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέπουμε την τεχνολογία σε πρακτικές λύσεις και πραγματικό όφελος για τον πελάτη - συνεργάτη μας.

Επισκεφθείτε την ενότητα 'Υποστήριξη' για τεχνική υποστήριξη, να δείτε πληροφορίες για τα έργα ή τις υποθέσεις σας που βρίσκονται σε εξέλιξη, πρόσβαση στη βάση γνώσης, δυνατότητα να κατεβάσετε χρήσιμα προγράμματα και πλήθος άλλων δυνατοτήτων.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, εκμεταλλευτείτε τις ειδικές τιμές μας και τις προσφορές για τις καθημερινές ανάγκες της επιχείρησης σας σε αναλώσιμα, ανταλλακτικά κλπ.

Επισκεφθείτε τις ενότητες της ιστοσελίδας μας με πιο "ειδικές" λύσεις για υπεύθυνους μηχανογράφησης, συμβούλους επιχειρήσεων, λογιστές και ειδικά θέματα για επιχειρήσεις όπως "Διαχείριση αποθεμάτων - WMS", ""Διαχείριση πωλητών - Mobile Sales", "Ηλεκτρονικό Εμπόριο - ecommerce", κλπ.

Περιηγηθείτε, γίνεται μέλη, επικοινωνήστε μαζί μας και με τις δικές σας προτάσεις το site θα γίνει ένα πραγματικό εργαλείο για όλους μας.