Χρειάζεστε Τεχνική Υποστήριξη? Κατεβάστε την απαιτούμενη εφαρμογή και συνδεθείτε άμεσα με έναν εκπρόσωπό μας

Ιστορικό Logon Α.Ε.

 • 1988: Η Log-on ξεκίνησε τη δράση της, με την ίδρυση ομόρρυθμης εταιρίας (που ονομάσθηκε Π. Χρήστου & Σια ΟΕ με διακριτικό τίτλο “Login Πληροφορική” από το 1989) και στόχο την κάλυψη της τοπικής αγοράς της Λάρισας με συστήματα υπολογιστών και τυποποιημένο λογισμικό.
 • 1993: Με σταθερά επιχειρηματικά βήματα, σταθερό προσανατολισμό και αναπτυξιακή πολιτική δραπέτευσε από τα στενά γεωγραφικά της όρια και απέκτησε μεγάλη εμβέλεια. Μεταφέρεται σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής και συνεργάζεται με την IBM και άλλες εταιρίες Εμπορικού και Λογιστικού λογισμικού.
 • 1998: H Log-on δίνει νέα διάσταση στις υπηρεσίες της επενδύοντας στην εφαρμογή συστημάτων ERP, για μεγάλες επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής.
 • 2000: Μετατρέπεται σε Ανώνυμη Εταιρεία (Login ΑΕ) και πιστοποιείται κατά ISO 9001:2000 για τις λύσεις και τις υπηρεσίες της. Οι υψηλές απαιτήσεις μεταφέρουν για άλλη μια φορά τη Log-on, σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, σχεδιασμένες αποκλειστικά έτσι ώστε να καλύπτουν την πολυεπίπεδη επιχειρηματική δράση της.
 • 2003: Επενδύει με αυστηρό στόχο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής για επιχειρήσεις καλύπτοντας λύσεις warehouse management, mobile computing, με αποκορύφωμα τη συνεργασία και πιστοποίηση σε λύσεις Microsoft (Microsoft Certified Partner). Επίσης μετονομάζεται σε Logon ΑΕ και καλύπτει την γεωγραφική περιφέρεια Θεσσαλίας.
 • 2005: Προστίθενται συνεχώς νέες λύσεις πληροφορικής σε συστήματα υποδομών - δικτύων, server, system software, virtualization, CRM.
 • 2006: Νέες υλοποιήσεις και επένδυση σε νέας γενιάς συστήματα ERP και διαχείρησης αποθεμάτων WMS. Γεωγραφική επέκταση εκτός της περιφέρειας Θεσσαλίας.
 • 2009 - 2010: Ολοκλήρωση επενδυτικού σχεδίου με ανακαίνηση των χώρων και σημαντική αναβάθμιση των υποδομών μας και του μηχανογραφικού συστήματος. Προσθήκη λύσεων mobile στην πλατφόρμα της Apple και το IOS.
 • 2011 - 2012: Νέες λύσεις με πλήρη επικοινωνία και σύνδεση με το backoffice στον κλάδο λιανικής (retail) και ειδικότερα σε αλυσίδες καταστημάτων καιfranchise. Ανάπτυξη του κλάδου κατασκευής λογισμικού, με ειδικές λύσεις σε erp συστήματα ή ανεξάρτητες εφαρμογές. 
 • 2013: Έναρξη νεου επενδυτικού σχεδίου για αναβάθμιση των υποδομών, αλλά και των υπηρεσιών προς τους πελάτες μας με λύσεις cloud, νέο λογισμικό τύπου CRM - δική μας κατασκευής.
 • 2014: Ίδρυση γραφείου στην Αθήνα. Δημιουργία λογισμικού διαχείρισης αποθεμάτων και αποθηκών με ασύρματα φορητά τερματικά και χρήση barcode (Logon Stock Managment).
 • ΣΗΜΕΡΑ: Η Log-on διαθέτοντας μια πλήρη και πλούσια ποικιλία λύσεων, προϊόντων και υπηρεσιών πληροφορικής δίνει το δυναμικό της παρόν εστιάζοντας σε ένα λαμπρό μέλλον χάρη στην οργανωτική της δομή, τη μεθοδολογία υλοποίησης και την αυστηρά πελατοκεντρική της φιλοσοφία. Με πλήθος εγκαταστάσεων σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει να επενδύει σε νέες τεχνολογίες και λύσεις για τις επιχειρησεις.

O πυρήνας της κινητοποίησης και εξέλιξης της εταιρίας Log-on είναι η ολιστική και αξιόπιστη παροχή κάθε είδους λύσεων υψηλής τεχνολογίας, πληροφορικής και επικοινωνίας της σύγχρονης επιχείρησης.

Η συγκεκριμένη φιλοσοφία κυριολεκτικά επάνδρωσε την εταιρία με άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, έμπειρο και εξειδικευμένο αποτελούμενο από καταρτισμένο επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό.