Χρειάζεστε Τεχνική Υποστήριξη? Κατεβάστε την απαιτούμενη εφαρμογή και συνδεθείτε άμεσα με έναν εκπρόσωπό μας

Τα Νέα της Logon Α.Ε.

 • Ψηφιακό Βήμα & Ψηφιακό Άλμα

  Πέμπτη, Ιουλίου 05, 2018

  Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, ανακοίνωσε δύο δράσεις κρατικής ενίσχυσης των επιχειρήσεων με τίτλο «Ψηφιακό Βήμα» & «Ψηφιακό Άλμα» που θα υλοποιηθούν και στις δεκατρείς (13) Διοικητικές Περιφέρειες της Χώρας από τις 16-6-2018 έως και τις 17-9-2018.

  Περισσότερα

 • 30 ΧΡΟΝΙΑ LOGON AE

  Δευτέρα, Μαρτίου 12, 2018

  Τα χαμόγελα περίσσευαν στην καθιερωμένη ετήσια κοπή πίτας της εταιρίας μας, στο εστιατόριο «Εν Λαρίση». Φέτος, για έναν ακόμη λόγο καθώς η εταιρία συμπληρώνει τα 30 χρόνια λειτουργίας της.

  Περισσότερα

 • Περιβαλλοντικό τέλος στις Πλαστικές Σακούλες

  Τετάρτη, Δεκεμβρίου 27, 2017

  Οι επιχειρήσεις που επηρεάζονται από την εν λόγω οδηγία, θα πρέπει να προχωρήσουν στην αντίστοιχη παραμετροποίηση των εφαρμογών που χρησιμοποιούν, ώστε να ανταπεξέλθουν στις νομικές απαιτήσεις.

  Περισσότερα

 • Ενημέρωση για εργασίες Κλεισίματος Χρήσης

  Παρασκευή, Δεκεμβρίου 01, 2017

  Σας ενημερώνουμε πως οι τεχνικοί μας βρίσκονται ήδη σε διαδικασία υλοποίησης εργασιών ανοίγματος- κλεισίματος χρήσης για το έτος 2017. Μέριμνά μας, όπως κάθε χρόνο, είναι η αποφυγή προβλημάτων τελευταίας στιγμής όπως αδυναμία ανοίγματος νέας χρήσης και τιμολόγηση με ημερομηνία του 2018.

  Περισσότερα

 • Πρόσκληση συμμετοχής σε νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ

  Παρασκευή, Δεκεμβρίου 01, 2017

  Το πρόγραμμα αφορά πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες μεταποιητικές επιχειρήσεις με εξαγωγική δραστηριότητα, όπως η συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις.

  Περισσότερα

 • Η LOGON AE πιστοποιείται με το ISO/IEC 27001:2013

  Παρασκευή, Δεκεμβρίου 01, 2017

  Η εταιρεία μας, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία σε θέματα Ασφάλειας των πληροφοριακών συστημάτων, συνεχίζει να επενδύει σε αυτή για την καλύτερη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας. Σε αυτό το πλαίσιο πιστοποιηθήκαμε με το ISO/IEC 27001:2013 Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών.

  Περισσότερα

 • Καταβολή Φ.Π.Α. και ηλεκτρονικές συσκευές

  Τετάρτη, Οκτωβρίου 11, 2017

  Από την 1η Αυγούστου 2017 έγινε αλλαγή σχετικά με την καταβολή του ΦΠΑ για συγκεκριμένες κατηγορίες ηλεκτρονικών συσκευών. Ο νόμος αναφέρεται στις παρακάτω κατηγορίες ηλεκτρονικών συσκευών: κινητά τηλέφωνα φορητοί υπολογιστές tablet και κονσόλες παιχνιδιών.

  Περισσότερα

 • Internet of Things

  Τετάρτη, Οκτωβρίου 11, 2017

  Ένας θαυμαστός κόσμος ξημερώνει, με την έλευση του ΙοΤ (Internet o Things), δηλαδή την ενσωμάτωση διαδικτυακών υπηρεσιών σε απλές – καθημερινές συσκευές (ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια κ.α.). Η διαδραστικότητα που θα προκύψει -με τις 20 δις συσκευές που θα είναι διασυνδεμένες μέχρι το 2020- θα δημιουργήσει ένα μεικτό κυβερνο-φυσικό περιβάλλον.

  Περισσότερα

 • Κανονισμός GDPR

  Τετάρτη, Οκτωβρίου 11, 2017

  Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός GDPR – General Data Protection Regulation, ψηφίστηκε τον Απρίλιο του 2016 και η υποχρεωτική εφαρμογή του ορίζεται στις 25 Μάϊου 2018. Η εφαρμογή του κανονισμού είναι υποχρεωτική από όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα πρέπει να έρθουν σε συμμόρφωση όλες οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί που δραστηριοποιούνται σε αυτή

  Περισσότερα

 • Επαγγελματικές συσκευές και iOS 11

  Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2017

  Η Apple έχει, ήδη, διαθέσιμη την αναβάθμιση του λειτουργικού της συστήματος στην έκδοση ios 11. Η αναβάθμιση υποστηρίζεται από συσκευές Pod touch 6th generation, iPhone 5 και άνω, iPad mini 2 και άνω, 4th generation iPad, iPad Air και iPad Pro, προσδίδοντας νέα χαρακτηριστικά και λειτουργείες.

  Περισσότερα

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. Επόμενη Σελίδα