Χρειάζεστε Τεχνική Υποστήριξη? Κατεβάστε την απαιτούμενη εφαρμογή και συνδεθείτε άμεσα με έναν εκπρόσωπό μας
Όλα τα νέα

Επαγγελματικές Συσκευές και iOS 12

Πέμπτη, Οκτωβρίου 25, 2018

Η αναβάθμιση του λειτουργικού Συστήματος της Apple στην έκδοση iOS 12, είναι πλέον διαθέσιμη. Οι συσκευές, που υποστηρίζουν την αναβάθμιση είναι οι εξής: iPhone X, iPhone 8/ iPhone 8 Plus, iPhone 7/ iPhone 7 Plus, iPhone 6s/ iPhone 6s Plus, iPhone 6/ iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 5s, iPad Pro 12,9 ιντσών 2ης γενιάς, iPad Pro 12,9 ιντσών 1ης γενιάς, iPad Pro 10,5 ιντσών, iPad Pro 9,7 ιντσών, iPad 10,5 ιντσών, iPad Air 2/ iPad Air, iPad 5ης γενιάς, iPad mini 4/ iPad mini 3/ iPad mini 2 και iPod touch 6ης γενιάς.

Στις συσκευές που προορίζονται για προσωπική χρήση, μπορείτε να προχωρήσετε στην αναβάθμιση, αν το επιθυμείτε, έχοντας πάρει backup των αρχείων σας.

Όσον αφορά τις συσκευές που προσδιορίζονται για επαγγελματική χρήση, τονίζεται ότι ΔΕΝ θα πρέπει να προχωρήσετε στην αναβάθμιση. Όπως και με τις προηγούμενες iOS αναβαθμίσεις, οι επαγγελματικές εφαρμογές δεν είναι ακόμη συμβατές με τις νέες εκδόσεις και δεν έχουν πραγματοποιηθεί από τις κατασκευάστριες εταιρείες οι απαραίτητες τροποποιήσεις των εφαρμογών τους. Σε περίπτωση αναβάθμισης των επαγγελματικών σας συσκευών, ενδέχεται ο κίνδυνος σοβαρών θεμάτων στην λειτουργία των εφαρμογών σας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τη συμβατότητα των επαγγελματικών σας συσκευών (και των εφαρμογών αυτής)  ή οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο Τμήμα Υποστήριξης Πελατών της LOGON Α.Ε. στο 801 7007 111 ή να μας στείλετε ένα email στο info@log-on.gr.


Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark