Χρειάζεστε Τεχνική Υποστήριξη? Κατεβάστε την απαιτούμενη εφαρμογή και συνδεθείτε άμεσα με έναν εκπρόσωπό μας

Ολοκληρωμένες Λύσεις Πληροφορικής με την αξιοπιστία της Logon Α.Ε.

Logon A.E. idea-plan-actionΗ εταιρεία μας παρέχει Ολοκληρωμένες Λύσεις Πληροφορικής για Επιχειρήσεις, επενδύοντας σε κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, χρησιμοποιώντας τα προϊόντα τους και με την προστιθέμενη αξία των στελεχών της, δίνει την λύση που χρειάζεται η επιχείρησή σας.

Ο συνδυασμός προϊόντων, διαδικασιών, μεθοδολογίας και υπηρεσιών δίνουν το αποτέλεσμα που χρειάζεστε με ιδανική σχέση αξίας προς απόδοση.

Οι υπηρεσίες γίνονται από έμπειρα πιστοποιημένα στελέχη και περιλαμβάνουν καταγραφή και εντοπισμό αναγκών, ανάλυση, μελέτη, δημιουργία προδιαγραφών, πρόταση της λύσης, υλοποίηση, εκπαίδευση, πιλοτική λειτουργία, υποστήριξη, συντήρηση αλλά και αξιολόγηση ή αναβάθμιση όταν απαιτείται.

Οι λύσεις μας αναφέρονται με την σειρά που θα έπρεπε να υλοποιηθεί ένα έργο πληροφορικής ξεκινώντας από τις υποδομές, το υλικό (Hardware), το λογισμικό (Software) και κάποιες «ειδικές» λύσεις που ολοκληρώνουν την λειτουργία της επιχείρησης.

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια λεπτομερή παρουσίαση των λύσεων μας και πως αυτές μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρηση σας.