Χρειάζεστε Τεχνική Υποστήριξη? Κατεβάστε την απαιτούμενη εφαρμογή και συνδεθείτε άμεσα με έναν εκπρόσωπό μας

Επιλογές Hardware

Logon A.E. Hardware SolutionsΗ μελέτη και επιλογή των κατάλληλων μηχανημάτων (Hardware), σύμφωνα με την εργασία και τον όγκο δεδομένων που θα διαχειριστούν, είναι μια σοβαρή εργασία που γίνεται από τους πιστοποιημένους μηχανικούς μας. Έτσι εξασφαλίζουν ότι τα προγράμματα και οι εργασίες που θα χρησιμοποιήσετε, λειτουργούν αξιόπιστα με ταχύτητα και ασφάλεια.

Για κάθε εργασία απαιτείται και η κατάλληλη συσκευή με τα περιφερειακά που θα εξασφαλίσουν τα παραπάνω και η επιλογή τους ΔΕΝ μπορεί να βασίζεται σε γνώμες «γνωστών ειδικών», διαφημιστικά φυλλάδια ή προσφορές, αλλά σε προδιαγραφές και εμπεριστατωμένη ανάλυση αναγκών. Η επιλογή του σωστού μηχανήματος στην σωστή θέση σημαίνει πρώτα από όλα ότι θα γίνεται σωστά η δουλειά σας, με αυξημένη λειτουργικότητα, μείωση χρόνου αναμονής, αυξημένη διαθεσιμότητα, χαμηλές ανάγκες συντήρησης και επισκευών, χαμηλή κατανάλωση, φιλικά προς το περιβάλλον, μεγαλύτερο κύκλο ζωής, άρα μείωση κόστους και αύξηση παραγωγικότητας.

Για την επιλογή των σωστών μηχανημάτων, είμαστε σε διαρκή έρευνα και αξιολόγηση. Οι προτάσεις μας επιλέγονται πρώτα με γνώμονα την αξιοπιστία και σταθερότητα που απαιτεί μια επιχείρηση, την υποστήριξη των διεθνών standard, την λειτουργικότητα, την ευκολία συντήρησης και επισκευής.

Γι αυτό προέρχονται από μεγάλες και καταξιωμένες εταιρείες από την Διεθνή και Ελληνική αγορά, όπως IBM, HP, OKI, CISCO, AVAYA, Microsoft, κλπ, πάντα με την εγγύηση του επίσημου κατασκευαστή (από τον οποίο έχουμε συνήθως και την πιστοποίηση), σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρηση σας, με γνώμονα την ιδανική σχέση κόστους προς απόδοση, με υπηρεσίες εγκατάστασης, παραμετροποίησης και πλήρη τεχνική υποστήριξη.

Οι λύσεις μας εκτείνονται από :

 • τους προσωπικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, επιτραπέζιους ή φορητούς
 • Server μέχρι και την τεχνολογία των Blades με τα παρελκόμενα τους, όπως
 • UPS,
 • συστήματα λήψης αντιγράφων ασφαλείας (backup),
 • storage,
 • αξεσουάρ και υλικά ανταλλακτικά όπως
 • σκληρούς δίσκους, μνήμες, επεξεργαστές, τροφοδοτικά, οθόνες, πληκτρολόγια, mouse, κλπ.

 Network CardTracking Mouse 

Λύσεις Επικοινωνίας

Λύσεις που αφορούν την επικοινωνία της επιχείρησης σας με δικτυακό εξοπλισμό, με IP τηλεφωνικά κέντρα  που χρησιμοποιούν την καλωδίωση του δικτύου σας και λειτουργούν μέσο software δίνοντας νέες δυνατότητες επικοινωνίας και εξυπηρέτησης των πελατών σας, ενώ μειώνουν τα κοστολόγια αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες του internet και της κινητής τηλεφωνίας.

τηλεφωνικό κέντρο AVAYA συσκευές AVAYA Λογισμικό AVAYA
Εικόνες από το ολοκληρωμένο σύστημα IP τηλεφωνίας της AVAYA. Από τα αριστερά προς τα δεξιά: εικόνες από το τηλεφωνικό κέντρο, τα τηλέφωνα και το λογισμικό.

Ειδικές Λύσεις

Ειδικά υλικά/μηχανήματα για «ειδικές» λύσεις όπως :

 • Ταμειακά συστήματα POS, "ειδικά" ζυγιστικά σε σύνδεση με το λογισμικό για την λιανική πώληση ή βιομηχανική χρήση.
 • Eκτυπωτές barcode και barcode scanners (ενσύρματα και ασύρματα)
 • Υπολογιστές παλάμης PDA, tablet τεχνολογίας IOS, Android, Windows 8.1/10
 • Φορητά συστήματα τιμολόγησης επ’ αυτοκινήτου
 • Εκτυπωτές και Φωτοαντιγραφικά τοπικούς ή δικτυακούς παντός είδους
 • Γνήσια αναλώσιμα και ανταλλακτικά τους.