Χρειάζεστε Τεχνική Υποστήριξη? Κατεβάστε την απαιτούμενη εφαρμογή και συνδεθείτε άμεσα με έναν εκπρόσωπό μας

Ειδικές Λύσεις

Συνδυάσαμε υποδομές και εμπορικές εφαρμογές,προσθέσαμε την τεχνογνωσία μας και σας προσφέρουμε τα αποτελέσματα.

Ειδικές ΛύσειςΗ Logon έχει επενδύσει στην ανάπτυξη λογισμικού με εργαλεία τελευταίας γενιάς, δίνοντας λύσεις σε εξιδεικευμένες ανάγκες. Πολλές εφαρμογές μας λειτουργούν σε μεγάλες ιδιωτικές και δημόσιες υπηρεσίες όπως : Διαχείριση Περιφερειακών Ταμείων Ανάπτυξης, Διαχείριση Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρισης, προγράμματα μελετών Νιτρορύπανσης, κ.α..

Αναπτύσουμε προγράμματα που συμπληρώνουν ή ενσωματώνονται στην λειτουργία των ERP συστημάτων. Ενδεικτικά αναφέρουμε την αυτοματοποιημένη έκδοση ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΩΝ με έγχρωμες φωτογραφίες και barcode, ειδική εφαρμογή για την παραγελιοληψία και διαχείριση πόρτας και ξύλινων κουφωμάτων, διαχείριση χρηματοκοινομικών με βάση την παραγγελία, κλπ.

Άν θέλετε μία αλλαγή, η στροφή στα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα είναι σίγουρα μία απάντηση. Η Logon Α.Ε. είναι σε θέση να υλοποιήσει για την επιχείρησή σας τη λύση που θα την απογειώσει!  

Λύσεις Ασφάλειας

Δεν βρήκατε αυτό που σας ταιριάζει? Επικοινωνήστε μαζί μας για να αναλύσουμε μαζί τις ανάγκες σας και να προχωρήσουμε σε μία λύση που θα καλύπτει τις αξιώσεις της επιχειρησής σας

Λογισμικό