• 801 7007 111

Συνεργασίες

Μακροχρόνια συνεργασία με την C.P.I. Εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής και επισκευαστικό κέντρο εκτυπωτών OKI. Διάθεση γνήσιων αναλώσιμων, αλλά και λύσεις σε κάθετες αγορές όπως συστήματα POS, CASIO ΦΗΜ, κλπ
https://www.cpi.gr/
Platinum partner για την σειρά προιόντων Expert και Business που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα λύσεων σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, από την διαχείριση επιχειρησιακών πόρων ERP, διαχείριση σχέσεων πελατών CRM, ηλεκτρονικό εμπόριο e-commerce και λύσεις mobile, συνδυάζονται έτοιμες δοκιμασμένες λύσεις με τη χρήση πρωτοποριακής τεχνολογίας.
https://www.entersoft.gr
Συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία σε συστήματα Warehouse Managment & Automation. Βασικό προιόν της είναι το Logistic Vision Suite. Η Logon είναι VAR Gold της Mantis.
http://mantis.gr
Από τους παλιότερους distributor της ΙΒΜ με υψηλή τεχνογνωσία στους server. Η συνεργασία μας επεκτείνεται σε συσκευές POS και storage της IBM, καθώς και στα προϊόντα της Lenovo.
http://www.metrosoft.gr
Συνεργασία απο το 1989 με ευρεία γκάμα λύσεων όπως : Εμπορικά και Λογιστικά προγράμματα για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις : Manager, Οριζοντες, Defacto, Eurofasma, Control σε περιβάλλον DOS & WINDOWS. Προγράμματα για λογιστικά γραφεία : Accoudant, ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ : HCM για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, e-manpower για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Συστήματα ERP για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις : Prime & Business ERP.
https://portal.singularlogic.eu
Η πολύχρονη σχέση μας με την Microsoft επισημοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2005 με την διάκριση του Microsoft Certified Partner και την δεξιότητα Networking Infrastructure Solutions. Με την πάροδο των χρόνων και καθώς η Εταιρία μας επένδυσε περαιτέρω σε Πιστοποιημένους Μηχανικούς και δεξιότητες κατακτήσαμε την εξειδίκευση του Microsoft Small Business Specialist και την δεξιότητα Licensing Solutions.
https://www.microsoft.com
Η εταιρεία μας έχει μακρόχρονη συνεργασία με την HP διαθέτοντας HP notebooks, workstations, PDA’s, scanners, εκτυπωτές, αναλώσιμα και servers. Από το 2008 κατέχουμε την διάκριση του HP Preffered partner με πιστοποιήσεις σε πωλήσεις και τεχνική υποστήριξη.
https://www8.hp.com/gr
Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την IBM απο το 1992. Η μακρόχρονη και επιτυχημένη συνεργασία μας επιβραβεύτηκε με πολλές και σημαντικές εγκατάστάσεις σε server της IBM, που μας έφεραν το βραβείο της εταιρείας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις server στην επαρχία. Διαθέτοντας εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό έχουμε ήδη μεγάλες εγκαταστάσεις με συστήματα Blade servers και δυνατότητα υποστήριξης των συσκευών τοπικά.
https://www.ibm.com

Επικοινωνία

Λάρισα: Φαρσάλων 113, 41335
Γραφείο Αθηνών: Φωτομαρά 73, 11745
801 7007 111
2410 6700 60
2410 6700 63

Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 17:00

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις μας.
© 2019 LOGON Α.Ε. | All Rights Reserved | Powered inhouse by LOGON Α.Ε.