• 801 7007 111

Νέα

Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020 12:39

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ (COVID-19)-Σε συνέχεια της ενημέρωσης σχετικά με τα μέτρα για την ομαλή λειτουργία της Logon A.E.

Image
Τα μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού, σίγουρα έχουν επηρεάσει την καθημερινότητα όλων μας. Η Logon A.E., προκειμένου να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της, την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της αλλά και να προφυλάξει το κοινωνικό σύνολο, συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά παρέχοντας τις υπηρεσίες της, δίνοντας έμφαση στην εξ' αποστάσεως.
Μεγάλο ποσοστό των τεχνικών της Logon A.E. εργάζεται εξ' αποστάσεως, λαμβάνοντας τα παρακάτω μέτρα

  • Ασφαλή σύνδεση για την χρήση των πόρων της εταιρείας μας σύμφωνα με το ISO 27001 (ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων). Εργασία από εταιρικά φορητά μηχανήματα για την ομαλή συνέχιση των εργασιών, έχοντας πρόσβαση με ασφαλή σύνδεση VPN και άλλων προγραμμάτων (ανάλογα τον πελάτη με Anydesk, Teamviewer, rdp, κλπ), με την χρήση όλων των συστημάτων ασφαλείας (Firewall, antivirus, κλπ), σύμφωνα με τους προδιαγεγραμμένους  κανόνες. 
  • Διαδικτυακή επικοινωνία μέσω σύγχρονων  ψηφιακών εφαρμογών (Microsoft teams, skype, zoom, κα), για παρουσιάσεις λύσεων, συσκέψεις και επικοινωνίες με συνεργάτες ή πελάτες.
  • Απομακρυσμένη δυνατότητα επικοινωνίας με κινητό ή soft phone, σαν επέκταση εσωτερικού τηλεφώνου, από το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας μας, για διαχείριση των τηλεφώνων και με δυνατότητες conference.
  • Μέτρα ασφάλειας εντός εταιρείας, όπως συναντήσεις με ραντεβού, περιορισμένος αριθμός ατόμων εντός εταιρείας, υλικά προφύλαξης για εργαζόμενους και  πελάτες (γάντια, μάσκες, απολυμαντικό υλικό), συχνή απολύμανση των επισκεπτόμενων  χώρων και συσκευών, καθώς γενικός καθαρισμός κάθε βράδυ από συνεργείο  με χρήση των απαραίτητων υλικών.
  • Μέτρα ασφάλειας εκτός εταιρείας (πχ στον χώρο του πελάτη), όπου επισκέψεις γίνονται μόνο κατόπιν ραντεβού και για επείγουσες κλήσεις που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν απομακρυσμένα. Ο τεχνικός μας πάει στον πελάτη με τα μέτρα ασφάλειας (γάντια, μάσκες, κλπ) και μπαίνει μόνο αν ο χώρος καλύπτει τις απαιτούμενες προδιαγραφές (αερισμός, πλήθος ατόμων, υλικά απολύμανσης, κλπ). Αντίστοιχα γίνονται και οι παραδόσεις σε νέες παραγγελίες.
Οι Σύμβουλοι μας βρίσκονται στην διάθεση σας, για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 801 7007 111 ή στο Email:   .

Επικοινωνία

Λάρισα: Φαρσάλων 113, 41335
Γραφείο Αθηνών: Φωτομαρά 73, 11745
801 7007 111
2410 6700 60
2410 6700 63

Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 17:00

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις μας.
© 2020 LOGON Α.Ε. | All Rights Reserved | Powered inhouse by LOGON Α.Ε.