• 801 7007 111

Πολυγλωσσική λειτουργία για Expert & EBS της Entersoft

Αποκτήστε την δυνατότητα να έχετε περιγραφές και πολυγλωσσική λειτουργία στα είδη με τις διαστάσεις τους (παρτίδες, σειριακοί, κλπ.) και αυτοματοποιημένα να τυπώνετε τις αντίστοιχες φόρμες παραστατικών, ετικέτες, κλπ.

multilingual-erp.jpg

Τι κάνει

Η εφαρμογή της Entersoft υποστηρίζει δύο γλώσσες ταυτόχρονα (στα μενού και οθόνες) όπως Ελληνικά και Αγγλικά και αρκετές επιπλέον (Βουλγάρικα, Αραβικά, κλπ.), παρέχοντας την δυνατότητα να καταχωρήσουμε και διαχειριστούμε περιγραφές σε πολλές γλώσσες ταυτόχρονα στο ίδιο είδος.

Έτσι, είναι κατάλληλο για εταιρείες με εξαγωγικό προσανατολισμό, για την διαχείριση των ειδών, τις εκτυπώσεις των τιμολογίων (invoices) μέχρι τις ετικέτες, τιμοκαταλόγους, ενημέρωση πολυγλωσσικών website, κλπ.

H εταιρεία μας, πιστοποιημένος συνεργάτης της Entersoft και με μεγάλη εμπειρία στις λύσεις πληροφορικής για επιχειρήσεις, έχει αναπτύξει λύσεις και custom δικές μας εφαρμογές .

Ιδανικό για

  • Επιχειρήσεις που έχουν δραστηριότητα, εγκαταστάσεις ή/και αντιπροσώπους σε χώρες του εξωτερικού.

Τι κερδίζετε

  • Ευελιξία κατά την εκτύπωση και διαχείριση παραστατικών, ετικετών σε άλλες γλώσσες.

Δυνατότητες/Χαρακτηριστικά

Η λύση μας είναι δοκιμασμένη σε μεγάλες εταιρείες με εξαγωγές σε πολλές χώρες και με σημαντικές ιδιαιτερότητες (παρτίδες, ζυγιζόμενα, ετικέτες με barcode, κλπ.).

Η λύση παρέχεται σε τυποποιημένη μορφή και μπορεί να υποστηριχθεί και με υπηρεσίες για τις εκτυπώσεις / φόρμες και αυτοματισμούς που χρειάζεστε.

logon-erp-solutions-2.png
Περισσότερα σε αυτήν την κατηγορία: « Υπηρεσίες Cloud Call Center »

Επικοινωνία

Λάρισα: Φαρσάλων 113, 41335
Γραφείο Αθηνών: Φωτομαρά 73, 11745
801 7007 111
2410 6700 60
2410 6700 63

Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 17:00

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις μας.
© 2022 LOGON Α.Ε. | All Rights Reserved | Powered inhouse by LOGON Α.Ε.